Нарязваме месото на парчета, които запържваме в тенджера в 1 кафеена чашка олио. После ги прехвърляме в пръстен гювеч или в тавичка, а в мазнината задуша- ваме нарязания на филийки лук, после слагаме нарязаните на тънки кръгчета моркови, нарязаната на кубчета целина и чушките - почистени от семето и нарязани на тънки пръстени. Посоляваме задушените зеленчуци, сипваме ги при месото и на¬ливаме освен мазнината, в която сме задушавали, още 1/2 кафеена чашка олио. Печем в умерена фурна 45 минути. След това нареждаме отгоре нарязаните на кръгчета червени домати. Правим заливка от брашното (предварително препечено на сух тиган и размито с 1 кафеена чашка хлад¬ка вода), запържено в кравето масло. При¬бавяме разбитите яйца и слагаме заливка¬та върху червените домати. Върху заливката поръсваме настъргания кашкавал. Допичаме само десетина минути.